Γιορτάζω δημιουργικά


Συναντήσεις εφήβων και ενηλίκων

Αν θέλετε να διοργανώσετε μια μικρή γιορτούλα στο βιβλιοδετείο, ανάμεσα σε εργαλεία και υλικά βιβλιοδεσίας, μυρωδιές από παλιά και νέα βιβλία, είστε ευπρόσδεκτοι.

Μπορείτε να το προγραμματίσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, οποιαδήποτε ώρα μετά από συνεννόηση. Στο χώρο του βιβλιοδετείου μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια ή την ονομαστική γιορτή σας, ανεξάρτητα από ηλικία, τις Παρασκευές το απόγευμα και όλες τις ώρες του Σαββατοκύριακου κατόπιν συνεννόησης. Η συνάντηση με φίλους δεν αφορά μόνο τις μικρές ηλικίες αλλά και τις πιο μεγάλες. Πολλές φορές χρειαζόμαστε αφορμή για να μαζευτούμε μερικοί φίλοι για να γιορτάσουμε αλλά στην πραγματικότητα μπορούμε να το οργανώσουμε και χωρίς αφορμή. Ο χώρος ενδείκνυται για συναντήσεις περίπου 20 ατόμων που θέλουν να συζητήσουν, να ασχοληθούν με τη βιβλιοδεσία ή με κάποια κατασκευή ή να γιορτάσουν με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.

Παιδικές γιορτές

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εργαστήρια για τους μικρούς καλεσμένους σας:

1. φτιάνω το δικό μου βιβλίο (διάρκεια 2 ώρες)  Οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν πώς δένεται ένα βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος και θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη της βιβλιοδεσίας, τα υλικά και τα εργαλεία της μέσα από παιχνίδι

2. φτιάχνω το δικό μου επιτραπέζιο παιχνίδι (διάρκεια 2 ώρες) Οι μικροί μας φίλοι θα φτιάξουν ξεχωριστά ο καθένας το δικό του επιτραπέζιο παιχνίδι διαλέγοντας ανάμεσα από 3 θέματα. Το κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του πιόνια και ζάρι και οι κανόνες του παιχνιδιού ορίζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών

 

  •   Σε κάθε περίπτωση οι δύο γάτοι της βιβλιοδεσίας θα είναι παρόντες για να γιορτάσουν μαζί σας! Ο Σπάγγος, ο κεραμιδόγατος, πήρε το όνομά του από τους σπάγκους που χρησιμοποιούμε στη βιβλιοδεσία. Είναι φασαριόζος, φωνακλάς και όλο σε μπελάδες μπλέκει. Η Τέλα πήρε το όνομά της από το υλικό βιβλιοδεσίας "τέλα" που σημαίνει ύφασμα. Είναι μια γάτα από την Ισπανία, όλε! Ξέρει τα πάντα γύρω από τη βιβλιοδεσία γιατί σπουδάζει στη σχολή καλών τεχνών στη Βαρκελώνη, στο τμήμα της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Είναι σοβαρή, λιγομίλητη και θέλει πολύ να βοηθάει το φίλο της το Σπάγκο όποτε βρίσκεται σε μπελάδες - συχνά δηλαδή. Μην μπερδευτείτε με την προφορά της γιατί τώρα μαθαίνει ελληνικά)
  •   Το κέρασμα και ο μπουφές για κάθε εκδήλωση είναι δική σας επιλογή. Μπορείτε να έχετε για παράδειγμα ένα αλμυρό κέρασμα και την τούρτα μετά το τέλος του εργαστηρίου.
  •   Οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στο χώρο εφόσον το επιθυμούν αλλά δεν είναι απαραίτητο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για οργάνωση του εργαστηρίου παρέα με τους γονείς εφόσον τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία. Το βιβλιοδετείο είναι ανοιχτό σε προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ομάδα.  Το βιβλιοδετείο βρίσκεται στο 2ο όροφο ενός βιοτεχνικού κτιρίου και υπάρχει ασανσέρ. Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στα παρκινγκ του λιμανιού.
  •    Το βιβλιοδετείο είναι ανοιχτό σε προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ομάδα. Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε τη συνάντηση ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας.

 

Ρωτήστε μας για τα μοναδικά βιβλία σε σχήμα ακορντεόν για τις ευχές, που ζωγραφίζονται ξεχωριστά για κάθε παιδί που γιορτάζει!Ναυμαχίας Έλλης 4
ΤΚ 546 25
Θεσσαλονίκη
Τ+F: 2310 531 902
e-mail: [email protected]
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιβλιοδεσίας για παιδιά
Βρείτε μας επίσης


Όροι χρήσης Eshop
 
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης