Εργαστήρια για παιδιά γυμνασίου


ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

13-14-15 €τών!

Μία συνάντηση το μήνα αποκλειστικά για ηλικίες 13,14,15. Σάββατο απόγευμα. Η ζωή στο γυμνάσιο δεν είναι μόνο σχολείο - σπίτι - διάβασμα. Δυο ώρες ξεγνοιασιάς με τους φίλους σου νομίζω ότι σου αξίζει! Επιπλέον θα γνωρίσεις την τέχνη της βιβλιοδεσίας, θα φτιάξεις τα δικά σου βιβλία, πρόχειρα και μη, τα δικά σου αντικείμενα και θα σου μείνει και χρόνος για σινεμά ή πίτσα! Καλό;; Τι; Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό; Κι όμως…

(Δεκτές και μικρές ομάδες φίλων… αλλά και γιατί όχι και μεγάάάλες ομάδες φίλων!!)

 

  • Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 6-8 το απόγευμα. Ιαπωνική βιβλιοδεσία. Παντού σκορπισμένα φύλλα σημειώσεων, ούτε ξέρω που έχω κάθε τι… απελπισία. Υπάρχει λύση και εύκολη μάλιστα. Δέσε τα εύκολα, με απλά υλικά, που τα έχουμε όλοι στο σπίτι και η μαμά δεν θα πιστεύει στα μάτια της με αυτήν την πρωτόγνωρη τάξη στο γραφείο σου!! Μήπως να διαπραγματευτείς μια τακτοποίηση και στις δικές της σημειώσεις;;;  Κόστος 13€.

 

  • Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 6-8 το απόγευμα. Κουτί θησαυρών. Νομίζω ότι όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν αποκλειστικά ένα δικό τους κουτί με ολοφάνερη την απαγόρευσα «Μην αγγίζετε. Κίνδυνος ανατίναξης» ή για τους αγγλομαθείς «Do not touch. Danger of fire” ή για να γίνεις πιο σαφής και να μην υπάρχει περιθώριο παρανόησης «Αν το αγγίξει κανείς θα γίνει χαμός». Έχε υπόψη σου ότι το κουτί απλά δεν καταστρέφεται ποτέ! Να αρχίσεις να σκέφτεσαι από τώρα τι θα βάλεις μέσα! Κόστος 14€. 

 

  • Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 6-8 το απόγευμα. Λεύκωμα. Τελεία και παύλα. Να σου πω κάτι; Εγώ έχω ακόμα το δικό μου από το γυμνάσιο. Ξέρω και που είναι κρυμμένο. Θυμάμαι και πώς είχα υπογράψει… αλλά και κάποιοι άλλοι πώς είχαν υπογράψει… (με πιάνεις νομίζω…), αλλά τότε δεν ήξερα πώς να το ράψω  για να μη φύγει ούτε φύλλο στο πέρασμα του χρόνου. Έλα, ράψτο, φτιάξτο μόνος σου και μάλιστα θα αφιερώσουμε και παραπάνω χρόνο για το εξώφυλλο ώστε να είναι ακριβώς προσαρμοσμένο στα μέτρα σου. Άρχισε να σκέφτεσαι τις ερωτήσεις γιατί τώρα είναι η ώρα! Σιγά μην ασχολείσαι με τέτοια στο λύκειο…  Κόστος 15€. 

Δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες: τηλ. 2310531902 10.οο - 18.οο καθημερινά 

                                                      e-mail: [email protected]

                                                      Ναυμαχίας Έλλης 4, λαδάδικα, 2ος όροφοςΝαυμαχίας Έλλης 4
ΤΚ 546 25
Θεσσαλονίκη
Τ+F: 2310 531 902
e-mail: [email protected]
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιβλιοδεσίας για παιδιά
Βρείτε μας επίσης


Όροι χρήσης Eshop
 
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης